Opendag MVC Hogeland 2 juni

*”Ontdek de fascinerende wereld van de modelvliegsport op de opendag van Modelvliegclub Het Hogeland”*

Modelvliegclub Het Hogeland organiseert op zondag 2 juni 2024 een opendag op hun vliegveld in Stitswerd. De club bestaat uit  enthousiaste leden die anderen graag willen laten kennismaken met de modelvliegsport.

De opendag wordt gehouden van 11:00 tot 17:00. Op deze opendag zal er gevlogen worden met schaalmodellen, zwevers, racers en helicopters.

Naast de spectaculaire vliegshows van de leden, kun je zelf ervaren hoe het is om te vliegen met de vliegsimulators.

Tijdens de dag kun je genieten van een hapje en een drankje terwijl je meer te weten komt over de modelvliegsport. Onze enthousiaste leden staan klaar om je alles te vertellen over deze leuke hobby.

De modelvliegsport is een bijzondere hobby die veel mensen aantrekt. Het is een combinatie van techniek, creativiteit en vliegvaardigheid. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de sport steeds meer aan populariteit wint.

De opendag van Modelvliegclub Het Hogeland is dan ook een uitgelezen kans om kennis te maken met deze fascinerende sport.
Op deze opendag kun je niet alleen genieten van de vliegshows, maar ook meer te weten komen over de verschillende disciplines binnen de modelvliegsport. Zo kun je bijvoorbeeld kennismaken met het vliegen van schaalmodellen, zwevers, racers en helicopters. Ook kun je zelf ervaren hoe het is om te vliegen met de vliegsimulators.
Al met al belooft de opendag van Modelvliegclub Het Hogeland een spectaculaire dag te worden.

Kom langs en laat je verrassen door de fascinerende wereld van de modelvliegsport. We hopen je te zien op onze opendag!